World Street Food(en) Cooking and travelling in 7 world cities Author: Tom Vandenberghe Luk Thys Paperback 2026 0 Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Azië, New York en Londen voor zeven kook- en reisverhalen. Met[...] Prijs:€ 25,99 Reserveer nu
Neuhaus(en) Inventor of the Belgian praline Author: Charlotte Huens Pacôme Nasier Hardback 2025 176 Neuhaus is bijna zo oud als het koninkrijk waarin het ontstaan is, maar is meer dan zomaar een naam. Het chocoladehuis maakt een essentieel[...] Prijs:€ 34,95 Reserveer nu
The Sourdough Baking Book(en) From sourdough starter to stunning breads and pastries Author: Miro Van Vreckem Hardback 2025 192 Desem maken en verwerken hoeft niet moeilijk te zijn. Het desem bakboek geeft je de leidraad voor de perfecte manier. De Vlaamse Miro[...] Prijs:€ 29,99 Reserveer nu
Mission Masala - Eat India(en) Taste the spicy Indian cuisine Author: Pavan Bajwa Hardback 2025 0 Stap binnen in de wereld van Mission Masala, waar vurige specerijen, streetfood vibes en pure passie samenkomen op je bord. Dit boek neemt je[...] Prijs:€ 29,99 Reserveer nu
Zilte(en) Author: Viki Geunes Hardback 2025 0 Vertrekkend vanuit de dertig producten die Geunes het meest koestert - meesterlijk in beeld gebracht door illustrator Carll Cneut en fotograaf[...] Prijs:€ 69,00 Reserveer nu
Japanese cuisine from miso to matcha(en) A culinary journey in 150 tips Author: Inge Rylant Hardback 2025 184 Immerse yourelf in the rich flavour of Japanese cuisine with this illustrated guide that takes you on a culinary journey. A wealth of[...] Prijs:€ 21,99 Reserveer nu