On n’est pas des pigeons en cuisine(fr) Mieux acheter, mieux cuisiner, mieux manger Author: Carlo de Pascale Hardback 2025 176 On N'est Pas des Pigeons est une émission de la RTBF (Radio Télévision Belge francophone de Service Public) qui décortique le monde[...] Prijs:€ 24,95 Reserveer nu
Goûtez la vraie cuisine Thaïlandaise(fr) Découvrez les saveurs de la Thaïlande authentique Author: Dokkoon Kapueak Hardback 2026 208 Découvrez plus de 70 recettes, inspirées par les saveurs que Dokkoon Kapueak a recueillies pendant son enfance dans la jungle du Nord de la[...] Prijs:€ 29,99 Reserveer nu
Les classiques(fr) Des plats belges avec une touche originale Author: Foodbag Paperback 2025 128 Prijs:€ 19,99 Reserveer nu
Neuhaus(fr) Inventeur de la praline belge Author: Charlotte Huens Pacôme Nasier Hardback 2025 176 Neuhaus is bijna zo oud als het koninkrijk waarin het ontstaan is, maar is meer dan zomaar een naam. Het chocoladehuis maakt een essentieel[...] Prijs:€ 34,95 Reserveer nu
Archi-simple !(fr) Plats uniques du petit-déjeuner au dessert Author: Pascale Naessens Hardback 2025 208 Pas le temps de cuisiner longtemps ou pas envie de faire une montagne de vaisselle ? Avec ces plats rapides et faciles à préparer en une seule[...] Prijs:€ 29,99 Reserveer nu
Chocolat & bière belge(fr) 52 combinaisons de saveurs surprenantes Author: Michel Eyckerman Hardback 2025 192 Les deux produits d'exportation belges les plus appréciés, le chocolat et la bière, ont bien plus en commun qu'on ne le pense. Le processus de[...] Prijs:€ 39,99 Reserveer nu
World Street Food(en) Cooking and travelling in 7 world cities Author: Tom Vandenberghe Luk Thys Paperback 2026 0 Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Azië, New York en Londen voor zeven kook- en reisverhalen. Met[...] Prijs:€ 25,99 Reserveer nu
Neuhaus(en) Inventor of the Belgian praline Author: Charlotte Huens Pacôme Nasier Hardback 2025 176 Neuhaus is bijna zo oud als het koninkrijk waarin het ontstaan is, maar is meer dan zomaar een naam. Het chocoladehuis maakt een essentieel[...] Prijs:€ 34,95 Reserveer nu
Belgian chocolate & beer(en) 52 amazing combinations Author: Michel Eyckerman Hardback 2025 192 De twee meest geliefde Belgische exportproducten, chocolade en bier, hebben veel meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het roosteren van de[...] Prijs:€ 39,99 Reserveer nu
Japanese cuisine from miso to matcha(en) A culinary discovery in 150 tips Author: Inge Rylant Hardback 2025 176 Dive into the rich flavors of Japanese cuisine with this illustrated guide that takes you on a culinary journey. This compact book is a[...] Prijs:€ 21,99 Reserveer nu
The Sourdough Baking Book(en) From sourdough starter to stunning breads and pastries Author: Miro Van Vreckem Hardback 2025 192 Desem maken en verwerken hoeft niet moeilijk te zijn. Het desem bakboek geeft je de leidraad voor de perfecte manier. De Vlaamse Miro[...] Prijs:€ 29,99 Reserveer nu
Al dente as f*ck(en) Italian handmade pasta that makes chefs swear and nonnas proud Author: Pastology Hardback 2025 176 Wie pasta zegt, zegt Bruna en Emanuele. Bruna groeide op tussen de deegvellen in het pastabedrijf van haar grootouders, Emanuele's ouders[...] Prijs:€ 29,99 Reserveer nu
Mission Masala - Eat India(en) Taste the spicy Indian cuisine Author: Pavan Bajwa Tim Van Den Heuvel Hardback 2025 0 Stap binnen in de wereld van Mission Masala, waar vurige specerijen, streetfood vibes en pure passie samenkomen op je bord. Dit boek neemt je[...] Prijs:€ 29,99 Reserveer nu